• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Annica - Stjärnföretagare i Avesta

Publicerad: 2018-01-30, kl 09.20

Annica Hanses som för bara precis två år sedan, etablerade Burger King i Dalahästområdet är Årets Nyföretagare i Dalarna. Utmärkelsen som Årets Nyföretagare erhöll Annica vid Dalarana Business Stjärngala.

Annica Hanses som driver Burger King i Avesta har utnämts till Årets Nyföretagare i Dalarna.

Utmärkelsen som Årets Nyföretagare erhöll Annica vid Dalarana Business Stjärngala i slutet på januari och detta i konkurrens med 25 andra nominerade från hela länet.

- Oväntat, oerhört hedrande och jag är mycket stolt, var den första kommentaren från Annica.

Burger King i Avesta är den enda restaurang i kedjan som har en kvinna som franchisetagare och samtidigt är Annica den yngsta franchisetagaren inom Burger King. Annica har idag efter två år 35 anställda med 7 olika nationaliteter och restaurangen visar på god ekonomisk tillväxt.

En annan från Avesta som uppmärksammades på Stjärngalan var Tomas Ramsell (Västanhede Trafik AB), som var nominerad i klassen Årets Företagsledare. Bland 42 nominerade hamnade Tomas på en mycket hedrande andraplats.

Andra platsen blev det också för FeAl AB i klassen Årets Exportföretag – detta bland 20 nominerade. FeAl tillverkar ramper i sina lokaler i Horndal och exporterar dem till 32 länder.