• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag kl. 08.00–16.30

  Besöksadress: Kungsgatan 32, Avesta 

  Besökstider:
  Måndag kl. 09:00-16:30
  Tisdag kl. 11:00-16:30
  Onsdag kl. 09:00-16:30
  Torsdag kl. 09:00-16:30
  Fredag kl. 09:00-15:00

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Frukostmöten för företagare

En gång i månaden - undantaget sommarmånaderna - anordnar Tillväxt Avesta Företagarfrukost, där företagare, politiker, tjänstepersoner och intresserade träffas över en frukost. Syftet är att kunna lämna aktuell information, men också ett tillfälle för dig som företagare att lära känna andra företagare på orten.

Frukostmötet arrangeras på olika platser varje gång; allt ifrån stora samlingssalar som företagslokaler. Mötet inleds med att vi äter frukost. Därefter inleder vanligtvis vårt kommunalråd med kommunal information, innan det är dags för annan information. Besöker vi ett företag får vi också en kort presentation av det företaget.

Just nu - under rådande Corona-pandemi - har vi dock valt att arrangera digitala företagarfrukostar. Ta gärna del av augusti/september månads möte här.

Kommunens många chefer men också ledande politiker finns ofta på plats och som du kan ställa direkta frågor till dem.

Om du är ny företagare i kommunen vill vi i Tillväxt Avesta gärna presenter dig vid något frukostmöte. Kontakta då gärna någon av våra medarbetare i god tid.

Information om företagarfrukostarna får du i vårt nyhetsbrev Tillväxt informerar, samt på sidan Starta, etablera och driva företag.

Senast granskad 31 augusti 2020.