• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Kungsgatan 32, Avesta. 
  Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Frukostmöten för företagare

En gång i månaden - undantaget sommarmånaderna - anordnar Tillväxt Avesta Företagarfrukost, där företagare, politiker, tjänstepersoner och intresserade träffas över en frukost. Syftet är att kunna lämna aktuell information, men också ett tillfälle för dig som företagare att lära känna andra företagare på orten.

Frukostmötet arrangeras på olika platser varje gång; allt ifrån stora samlingssalar som företagslokaler. Mötet inleds med att vi äter frukost. Därefter inleder vanligtvis vårt kommunalråd med kommunal information, innan det är dags för annan information. Besöker vi ett företag får vi också en kort presentation av det företaget.

Under coronapandemin har många av våra frukostar skett via länk eller i form av inspelade inslag. Vi har också arrangerat frukostmöten med vaccinationspass. Avesta kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och fattar beslut om varje frukostmöte utifrån hur läget ser ut. 

Om du är ny företagare i kommunen vill vi i Tillväxt Avesta gärna presenter dig vid något frukostmöte. Kontakta då gärna någon av våra medarbetare i god tid.

Information om företagarfrukostarna får du i vårt nyhetsbrev Tillväxt informerar,samt på sidan Starta, etablera och driva företag.

Senast granskad 07 januari 2022.