• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Kungsgatan 32, Avesta. 
  Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Timvikarier till omsorgsförvaltningen

Arbetet inom omsorgsförvaltningen på Avesta kommun kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande. Det handlar om arbetet med att ta hand om våra äldre och hjälp till dem som lever med olika typer av funktionsnedsättningar.

Bemanningsenheten inom Avesta kommun tillhandahåller personal till omsorgsförvaltningens enheter vid frånvaro och kortare vikariat. Som timvikarie inom bemanningspoolen har man stora möjligheter att själv styra sin tillgänglighet för arbetet. Men det kräver också flexibilitet och att snabbt kunna vara tillgänglig när behoven finns. För att anmäla intresse som vikarie fyller du i en ansökan i vårt rekryteringssystem.

Den rådande pandemin gör att personalfrånvaron i våra verksamheter är högre än vanligt. Just nu söker vi därför särskilt dig som redan är utbildad undersköterska, eller pågående utbildning och kan börja arbeta med kort varsel. Välkommen med din ansökan på länken nedan. 

Den här platsannonsen fungerar som intresseanmälan för att arbeta som timvikarie under våren. Det innebär att urval och eventuell kallelse till intervjuer sker löpande när behov uppstår i vår verksamhet och om du uppfyller kraven. Även om du inte hör något på länge så finns dina uppgifter kvar hos oss och är din ansökan intressant så kommer vi att kontakta dig.

Senast granskad 04 januari 2021.