• Skriv ut
 • Kontakt
 • L L Lättläst
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Kungsgatan 32, Avesta. 
  Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Nätverk och organisationer

Avesta kommun samverkar med det lokala näringslivet i flera frågor. Ofta sker samarbetet i projekt med tydliga mål. Men Tillväxt Avesta, som är kommunens näringslivsenhet, engagerar sig i och håller också nära kontakt med många av de nätverk som kan vara viktiga för dig som företagare att känna till eller delta i.

Arena Avesta

är en mötesplats med representanter för såväl näringslivet som kommunen som träffas minst en gång i månaden. I Arena Avesta deltar våra ledande politiker och kommunala tjänstemän samt representanter från banker, Företagarna och lokala företag. 

E-post: tillvaxt@avesta.se eller telefonnummer till Servicecenter: 0226-64 50 00

Avesta Centrumförening

samlar Avestas handlare till gemensamt arbete för att handeln ska kunna stärka sin positionen och utveckla Avesta till en fortsatt stark handelsstad. 

E-post: avestacf@gmail.com

Avesta Nyföretagarcentrum

erbjuder dig som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, en kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning.

E-post: avesta@nyforetagarcentrum.se eller tel.: 0226-580 00

Avesta Industrigrupp

är en samverkansgrupp mellan verkstadsföretag och Tillväxt Avesta som jobbar med gemensamma frågor, bland annat kompetensutveckling, i syfte att bli än mer konkurrenskraftiga inom stålbranschen.

E-post: tillvaxt@avesta.se eller tel.: 0226-64 50 00

Arbetsgivarnätverket

är ett nätverk mellan Avesta kommun och större företag i kommunen, med syfte att samverka i kompetensfrågor och driva andra, gemensamma frågor.

E-post: tillvaxt@avesta.se eller tel.: 0226-64 50 00

Företagarna

är en riksorganisation där du som företagare kan vara med och påverka att skapa ett bättre förutsättningar för företagare.

Kontakta: www.foretagarna.se/avesta

Företagsvägledarna

är ett samarbete mellan kommunens förvaltningar och är till för att stödja dig som företagare i frågor som rör exempelvis mark och lokaler. Läs mer här.

E-post: foretagsvagledarna@avesta.se

Kvinnors Företagande

är en grupp bestående av kvinnliga företagare som tillsammans med kommunens tillväxtenhet träffas vid några tillfällen under året hos olika företag i kommunen. Läs mer här.

E-post: stina.lundkvist@avesta.se

ALMI

är en statlig organisation men med regionala kontor,  som erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser.

www.almi.se/gavledala/

Verksamt.se

är en webbaserad mötesplats där du som företagare kan få svar på det flesta frågor som rör företagande. Webbplatsen är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket .

www.verksamt.se/dalarna 

Coompanion.se

är en kooperativ företagsrådgivare som vill hjälpa er som vill starta företag tillsammans.

www.coompanion.se/

FindIT

finns för att höja konkurrenskraften för små och medelstora industrinära företag i Gävleborg och Dalarna. Det gör de med hjälp av kompetensutveckling och samverkan med näringsliv, IT-leverantörer, akademi och offentlig sektor, men också genom att stödja framväxten av nya företag, produkter och metoder.

https://findit-solutions.se

Senast granskad 07 januari 2022.