• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Almi stöttar vid ägarskiften

Publicerad: 2019-08-12, kl 15.39

De flesta företagare står förr eller senare inför ett ägarskifte och behöver då kunskap kring ekonomiska och juridiska delar i processen. Men även stöd och insikter omkring de mjukare frågorna. Går just Du och funderar i de här banorna? Då kan en kontakt med Almi rekommenderas.

Almi stöttar och ger råd vid ägarskiften
Almi stöttar och ger råd vid ägarskiften

Projektet Ägarskifte utifrån ett helhetsperspektiv drivs i Dalarna av Almi GävleDala och finaniseras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Dalarna. Projektet syftar till att stötta båda parter i processen och förhindra att den stannar av på grund av svårigheter som kan uppstå efter vägen.

Dessutom ska projektet bidra till ett mer entreprenöriellt Dalarna genom att underlätta och stimulera ägarskiften som i sin tur kan leda till ökad tillväxt i regionen.

För att genomföra ett ägarskifte på bästa sätt är det viktigt att utgå från sig själv och sina värderingar oavsett om det är ett skifte inom familjen, mellan partners eller en försäljning till en extern köpare.

Genom att kontakta Almi (klicka här så kommer du direkt till kontaktuppgifter) så får du hjälp att se vilka lösningar som passar bäst för dig och ditt företag.

Vill du veta mer så läser du mer på Almis sida som du hittar här.