• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Studie- och yrkesvägledning är hela skolans ansvar!

Publicerad: 2017-10-19, kl 14.45

Mitt SFI Avesta

Det har Dalawux tagit fasta vid och tillsammans med Karlstad Universitet som utbildare och processledare i ämnet samt Skolverket, genomfört utbildning för rektorer, syv och lärare vid vuxenutbildningar i Dalarna.
Detta gäng från SFI Eductus Avesta, med uppmuntran från rektor vuxenutbildningen Avesta Marie Hjelm (till höger på bilden), har arbetat fram ett material och framgångsrikt arbetssätt kallat ”Mitt SFI” om studie- och yrkesvägledning i SFI Avesta.
Denna har uppmärksammats av Skolverket som ett mycket bra arbetssätt och material vilket resulterat i att SFI Eductus Avesta Björn Johnsson och Safieh Vahidi (första och andra från vänster på bilden) representerar Sverige vid Nordiska ministermötet Vuxnas lärande konferens i Malmö 23-24 november. Detta är vi förstås mycket stolta och glada över.
Studerande vid SFI Avesta har, vågar vi påstå, ett av Sveriges absolut bästa engagemang och genomarbetad studie- och yrkesvägledning i hela skolan!