Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter.

Så firades Avestas student

Publicerad: 2020-07-03, kl 09.44

Årets studentfirande blev verkligen inte traditionellt. I stället för det sedvanliga utspringet genom Karlfeldtgymnasiets kopparportar, samlades årets studenter till Avestavallen med underhållning och stipendieutdelning utomhus. Ett arrangemang som studenterna men även intresserade nu kan se och uppleva igen.

Tuva och Felicia var två av ungdomarna som gladdes åt att ha tagit studenten.

Tack vare vackert väder och gott humör, engagerade lösningar och överraskande underhållning, blev det en oförglömlig högtid för ungdomarna.

Eftersom anhöriga inte hade möjlighet att vare sig se eller ta emot  studenterna med maximalt två personer, så valde Avesta tidning att filma hela ceremonin. Avesta kommun har fått löfte att även här visa Studentfirandet 2020 för alla dem som av olika skäl inte kunde vara med och på plats för att hylla studenterna.

Den filmen kan du se här.

Avesta kommun önskar alla studenter lycka till i framtiden!

• Studenterna fick var sin stol att sitta på med rejält avstånd från varandra.

• Walid Rabia var en av många som tog studenten.