• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Tack för maten!

Publicerad: 2020-04-25, kl 07.56

Tack! Det säger idag Avestas hemtjänstpersonal och ledning, till Avestas företagare som stöttar dem i arbetet med att vårda gamla och sjuka. Nu senast med matlådor.

- Vi riktar ett stort tack till alla de företag som skänkt matlådor till oss och på så vis visar sin uppskattning för det jobb vi gör, hälsar personalen.

Hemtjänstpersonal i Horndal håller i matlådor de fått av Avestas näringsliv
Hemtjänstpersonal i Honrdal bjöds på lunchlåda av Avestas näringsliv.

Totalt handlar det om 500 matlådor som har lagats och distribuerats ut till hemtjänsten som tack för att de gör ett så fantastiskt jobb med Avestas äldre. Initiativtagare har varit lokala företag.

I Horndals hemtjänst – varifrån bilden är tagen – mottogs häromdagen 40 matlådor.

Men det här är inte det enda som Avestas näringsliv gör just för att lätta upp stämningen. Handlar det inte om mat så kan det vara andra initiativ eller utrustning som kan skapa glädje i vardagen.

- Det är väldigt trevligt för alla att få den här uppskattningen. Men vi måste komma ihåg att det är fortsatt mycket viktig att vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten med att hålla avstånd och att tvätta händerna, säger förvaltningschef för Omsorgsförvaltningen Carina Johansson.