• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Välkommen till vår digitala Företagarfrukost i oktober

Publicerad: 2020-09-29, kl 13.47

Än en gång välkommen till Tillväxt Avestas digitala Företagarfrukost.
Eftersom det fortfarande råder restriktioner ifråga om att träffas fler än 50 personer, fortsätter Tillväxt Avesta med att leverera frukostmötet hem till dig i din dator eller mobil. 

En dataskärm står uppställd med artikeln om digitalt frukostmöte samt en kaffekopp.

Vår rekommendation är att du alltså hämtar en kopp kaffe och sedan hänger med...

Först ut - som vanligt - är givetvis vårt kommunalråd Lars Isacsson som berättar om det senaste i Avesta kommun.

Som Lars berättade så har kommundirektör Anders Friberg efter 18 år, beslutat att säga upp sig. Han tar sig an en ny utmaning, genom att från och med den 12 oktober bli regiondirektör i Region Dalarna.

Här får du träffa honom en sista gång som kommundirektör i Avesta, där han berättar om varför han väljer Region Dalarna men också om minnen från alla år som gått och hur hans hjärta ändå kommer att slå för Avesta.

Den officiella avtackningen av Anders Friberg kommer att ske 1 oktober i Verket mellan kl. 13-16. Välkomna!

Den som skummat igenom nyhetsbrevet har säkert noterat att Avesta Turistbyrå har lagts ner. Du kan som invånare eller besökare inte längre besöka Turistbyrån i Avesta för att få tips och idéer på aktiviteter eller evenemang, eller köpa små souvenirer och gåvor.

Pia Rydberg-Wallner som är affärsutvecklare för Avesta och Hedemora kommuner och projektledare för Taste of Dalarna berättar här mer om Visit Dalarnas beslut och vad som händer i fortsättningen.

Det var allt för denna gång. Innan vi skiljs åt; gå gärna igenom nyhetsbrevet en extra gång. Där berättar vi om flera för er företagare intressanta möjligheter till utveckling och utbildning. 

För övrigt ser vi fram emot att pandemin ska ge med sig och att vi får återgå till våra fysiska Företagarfrukostar. Men som det nu ser ut lär vi få vänta ännu en tid till. Det betyder att vi tills vidare fortsätter att hålla kontakt med er på detta vis.

Har du som företagare frågor eller funderingar kan du alltid ringa till oss. Ring 0226 64 50 00 och begär att få prata med någon på Tillväxt Avesta.

Vi hörs igen om ungefär en månad.

// Anders, Carina, Stina och Kerstin