• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30* 
  OBS! Fredag 30 april, Valborgsmässoafton, stänger telefonin klockan 15.00.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Dollarstore välkomnades av Avesta kommun

Publicerad: 2020-11-26, kl 16.03

Avestas senaste tillskott av företag är Dollarstore, som öppnade sina portar 23 november. På plats för att gratulera till etableringen var kommunalrådet Lars Isacsson och näringslivschef Anders Åkerström som överlämnade en blomma och ett hjärtligt ”Lycka till”.

Kommunalrådet Lars Isacsson tv och näringslivschef Anders Åkerström t h välkomnar och lyckönskar Margareta Lennartsson, platschef på nyöppnade butiken Dollarstore.
Kommunalrådet Lars Isacsson tv och näringslivschef Anders Åkerström t h välkomnar och lyckönskar Margareta Lennartsson, platschef på nyöppnade butiken Dollarstore.

- Extra glädjande är att så många från orten har fått jobb i butiken, och att så många unga har fått ett arbete. Det här betyder också att ungdomsarbetslösheten sjunker här i Avesta, sa Lars Isacsson.

Faktum är att samtliga elva personer som fått jobb i det nya företaget på Dalahästens Handelsområde kommer från Avesta.

- Det har inte varit något uttalad målsättning eller vilja. Det blev bara så, säger Margareta Lennartsson som är platschef på Dollarstore Avesta.

Att etablera och öppna en ny butik i tider av en pandemi har varit en utmaning.  Ändå visade det sig att många kunder valde att besöka den nya Dollarstorebutiken vid Dalahästen.

- Ja, det har varit liv och rörelse sedan starten, men på ett lagom sätt och i en stadig ström. Det har varit jätteroligt med det intresset, berättade Margareta.

Från Avesta kommuns sida uttryckte Lars Isacsson glädjen över att ytterligare kunna välkomna ett nytt varumärke till stadens handel.

- Dollarstore är ytterligare ett bevis för att handeln i Avesta bara blir starkare och starkare, vare sig butikerna ligger i centrum eller på Dalahästområdet. Det välkomnar vi!