• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Dalarna Business samlar till framtidsdag i Avesta

Publicerad: 2019-09-17, kl 09.34

Tiderna förändras – så också för möjligheter och utmaningar för företagare. Hur hittar Du som företagare rätt personal idag? Hur hittar de dig? Vad vill kunder ha om ett, två eller fem år? Det här är frågor som Dalarna Business bjuder in till att diskutera och ta del av, vid konferensdagen Framtidsfokus som arrangeras i Verket, Avesta 16 oktober.

Dalarna Business seminaroium om framtiden i fokus arrangeras i Avesta och Verket.
Dalarna Business seminaroium om framtiden i fokus arrangeras i Avesta och Verket.

Bland föreläsarna möter vi Annika R Malmberg som på ett underhållande sätt får dig att förstå hur viktig din inställning till att sälja faktiskt är. Men också hur du ska lyckas och finnas kvar även i framtiden. Annika har tränat säljare i olika branscher i över 30 år och hon kommer att ge många praktiska tips som kommer att märkas på resultatet direkt.

Nicklas Hermansson är Head of Story Experience på Bonnier News Brand Studio och har mångårig erfarenhet av medie­branschen genom många olika roller. Han tar oss med på en resa och ger oss sina tankar om vart världen och mänskligheten befinner sig om 20 år – och vad krävs för att vara en vinnare i framtiden.

Slutligen kommer också Arbetsmarknadskunskap att presentera sig. De är arbetsgivarnas röst i Dalarnas och därmed också i Avestas klassrum. Föreläsningen sätter fokus på klyftan mellan den äldre generationen av digitala invandrare och unga digitala infödingar.

Moderator är Gabriel 

Konferensen inleds med lunch och avslutas kl. 17.30.
Kostnadsfritt för partner. 395 kr för icke partner.

Läs mer här om programmet och anmälan här.
Anmälan sker senast 7 oktober.