• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Avestas digitala Företagarfrukost

Publicerad: 2020-04-07, kl 11.46

I många år har Tillväxt Avesta arrangerat Företagarfrukostar. Intresset har ökat mer och mer. Senaste året hade vi i snitt nästan 90 anmälda till varje företagarfrukost. Och så kom Covid-19... 
Då bestämde sig Tillväxt för att bjuda in till ett digitalt företagarfrukostmöte. Så hämta en kopp kaffe och läs vidare.

en kopp med kaffe och en smörgås
Välkommen på digital företagarfrukost

- Välkomna till april månads företagarfrukost. Vi från Tillväxt Avesta hade tidigt i våras planerat ett fysiskt frukostmöte i dessa dagar. Men på grund av corona och att vi inte får träffas fler än 50 personer, så möts vi så här i stället.

- Vi  är angelägna om att hålla kontakten med er, men också se till att ni får den information ni kanske behöver i dessa tider. Stort som smått. Roligt som tråkigt. Vi hoppas kaffet smakar bra, och nu lämnar vi som vanligt över ordet till vårt kommunalråd Lars Isacsson.

 

 

Vi tackar för det.

- Hade det nu varit som vanligt hade fler personer kommit fram och berättat om andra ämnen. Så blir det inte denna gång. Men vi kan ändå delge er en del information.

Det handlar exempelvis om det stödprogram som kommunen antagit för dig som lokal företagare. Det handlar om vilka möjligheter du har att få anstånd med att betala kommunala avgifter, snabbare betalning för varor och tjänster eller att tillsyns- eller tillståndsfrågor skjuts framåt.

Läs hela programmet här.

Men stöd ges också nationellt, vilket du som företagare kan ta del av i allt från Skatteverkets råd och guidning till hur du som företagare kan förbättra din ekonomiska situation till Försäkringskassans information om sjukpenning till både anställda och företagare.
Tillväxt Avesta har samlat all denna information för att du som företagare enkelt ska hitta rätt. Sidan där vi samlat alla länkar hittar du här.

Så här i coronatider har det också blivit uppenbart för kanske alla vilken betydelse den digitala utvecklingen har för att ändå hålla kontakten. Då är det extra roligt att konstatera att Avesta har Dalarnas bästa tillgänglighet vad gäller bredbandsuppkoppling. Du kan läsa mer om det här.

- Det var vad vi hade att berätta den här gången. Vi hör av oss igen med en ny inbjudan till Företagarfrukost - vare sig den nu blir fysisk eller digital, hälsar Tillväxt Avesta med Anders, Carina, Stina Erica och Kerstin.