• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Sommarjobb inom vård och omsorg

Arbetet med att ta hand om våra äldre och hjälp till dem som lever med olika typer av funktionsnedsättningar är ett av kommunens viktigaste. Ett arbete, där du tillsammans med goda arbetskamrater, är med och gör skillnad för andra människor varje dag. Det är med stolthet som vi kallar det för Avestas viktigaste sommarjobb och nu söker vi sommarvikarier för sommaren 2021. 

Arbetet hos oss innebär många olika möjligheter och stor variation. Du kommer arbeta på någon eller några av nedan angivna enheter vid den ordinarie personalens semester. Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt. För att trivas med arbetet inom omsorgen har du ett genuint intresse av andra människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg, pedagogik eller behandling.

Du har fyllt 18 år, är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift. Grundläggande datakunskaper och kunna använda välfärdsteknik som en naturlig del av arbetet är också ett krav. För arbete inom hemtjänst samt nattorganisation krävs B-körkort. Inom hemtjänsten är det även ett krav att du kan cykla. Arbete inom hemtjänst, särskilt boende, gruppbostad och personlig assistans kan innebära obekväma arbetsställningar och förflyttningar, du bör därför ha en fysik som klarar detta.

Vi behöver sommarvikarier under veckorna 24-33. Kontinuitet är viktig för våra omsorgstagare och du som kan arbeta större delen av sommarperioden kommer att prioriteras i vårt urval.

Du gör din ansökan genom länken till annonsen. I din ansökan kommer du få ange vilka perioder du kan arbeta och vilka inom vilka områden du har intresse av. Det är därför viktigt att du läser igenom arbetsuppgifterna inom de olika verksamheterna som finns beskrivet i annonstexten.

Välkommen med din ansökan! 

Senast granskad 04 januari 2021.