• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Kungsgatan 32, Avesta. 
  Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Vi satsar på dig

Inför starten i karnevalsloppet 2016

Vi arbetar för att du som medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv. Vi satsar på dig. Vårt förmånspaket innehåller aktiviteter och utbildningar för att ge dig förutsättningarna till ett hälsosamt och hållbart liv och arbetsliv. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare för medarbetare i alla åldrar.

Arbetsplatser där vi känner arbetsglädje, är engagerade för att klara uppdraget och vill ta ansvar, skapar friska medarbetare och friska organisationer. Vi arbetar aktivt med medarbetarskap och ledarskap i samspel, med uppdraget och kunden/brukare eller eleven i fokus.

Fysisk aktivitet bidrar till ökad fysisk, psykisk och mental hälsa. Vi erbjuder ett gediget utbud av träning inklusive fria bad och nyrustat gym.

Att skapa förutsättningar för återhämtning och balans i livet är även det en viktig del i arbetet för ett hållbart arbetsliv. Vi vill organisera så att alla lyckas med sitt uppdrag. I vårt arbete för att behålla och utveckla våra medarbetare har vi strategier för kompetensutveckling för både ledare och medarbetare. Det skapar en hållbar organisation med hållbara medarbetare och ledare som tillsammans bygger Avestas framtid.

Senast granskad 25 juni 2020.