• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag kl. 08.00–16.30

  Besöksadress: Kungsgatan 32, Avesta

  Öppettider:
  Måndag, Onsdag, Torsdag kl. 09:00 - 16:30
  Tisdag kl. 11:00 - 19:00
  Fredag kl. 09:00 - 15:00

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Timvikarier till omsorgsförvaltningen

Denna sida är till för dig som vill anmäla intresse av att arbeta som timvikarie i vår bemanningspool. Vi kontaktar och anställer löpande när vi har behov av timvikarier. Så även om vi inte kontaktar dig just nu så finns din ansökan kvar och kan vara intressant för oss när behov uppstår.

Bemanningsenheten inom Avesta kommun tillhandahåller personal till omsorgsförvaltningens enheter vid frånvaro och kortare vikariat. Som timvikarie inom bemanningspoolen har man stora möjligheter att själv styra sin tillgänglighet för arbetet. Men det kräver också flexibilitet och att snabbt kunna vara tillgänglig när behoven finns.

Arbetet inom omsorgsförvaltningen på Avesta kommun kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande. Det handlar om arbetet med att ta hand om våra äldre och hjälp till dem som lever med olika typer av funktionsnedsättningar.

Är du ansvarstagande, trivs att arbeta med människor och vill ha ett arbete där du får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor? Du kanske studerar till undersköterska och vill arbeta under tiden? Har du inte tidigare erfarenhet från vårdyrket så kommer du att få en bra introduktion och det finns alltid nära stöd av såväl duktiga arbetskamrater som närmaste chef.

Senast granskad 27 juli 2018.