• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.

  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00. Obs! Max 20 besökare i lokalen, i max 15 minuter. 

  Ställ en fråga

  För att undvika spam måste du fylla i kryssrutan ovan för att visa att du är en människa.

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Uppdaterad webbsida om  näringsliv och upplevelser

Publicerad: 2021-01-20, kl 21.29

Tillväxt Avesta har under något år arbetat med webbsidan www.baraiavesta.se för att lyfta det lokala näringslivet och locka intressenter. Nu har sidan vidareutvecklats till att också bli en landningssida för Avesta kommuns platsmarknadsföring.

bild av en webbsida med en man som hoppar ut från en brygga med texten Det händer bara i Avrsta
Tillväxt Avstas webbsida baraiavesta.se har uppdaterats med exempel på det goda livet

Syftet med www.baraiavesta.se var till en början att presentera Avestas företagande men också synas nationellt och internationellt  för att intressera potentiella etablerare och byggare till Avesta. Men sidan har också gett information om Avestas läge, och visionerna om exemplevis den framtida stadskärnan.

Nu har Tillväxt Avesta med hjälp av PR-byrån Gullers Grupp AB vidareutvecklat sidan till att också omfatta upplevelser. I version 2.0 har det renodlade fokuset på näringsliv breddats mot medföljande familjer. Därmed har sidan också blivit Avesta kommuns landningssida för platsmarknadsföring för att locka ”nybyggare” till Avesta, till att våga ta steget.

På webbsidan baraiavesta.se kan du alltså nu få bevis på den bredd av företagande vi har i kommunen, du kan lära känna några av företagarna lite närmare, ta del av nyheter men också få tips på smultronställen i kommunen.

För dem som har för avsikt att flytta till Avesta vill vi på det här viset ge exempel på vad de kan jobba med i Avesta men också visa på det goda livet i vår kommun. Allt ifrån outdoor till kulturella upplevelser.

Ta en titt du också på ”baraiavesta.se” Ge oss gärna synpunkter eller tips på andra reportage som kan ge en bild av vad livet i Avesta har att erbjuda. Hör av dig till tillvaxt@avesta.se.