• Skriv ut
 • Kontakt
 • Kontaktinformation

  Avesta Servicecenter

  Telefon: 0226-64 50 00
  Telefontider: Måndag–fredag klockan 08.00–16.30.
  E-post: servicecenter@avesta.se 
  Besök: Kungsgatan 32, Avesta. 
  Mån, Ons, Tor klockan 10.00-16.30, Tis klockan 11.00-16.30, Fre klockan 10.00-15.00.

  Ställ en fråga

  Tack för ditt meddelande.

Dela sidan på sociala medier

Nytt projekt ska stötta företag i coronatider

Publicerad: 2020-10-30, kl 11.49

Hur går det för er företagare? Den frågan är central i det länsöverskridande projektet KROK (Kompetens, Rådgivning, Omställning, Koordinering) som precis har startat i Dalarna och som innebär att du som företagare kan bli uppringd. 

Tre kvinnliga s k lotsar framför en vägg.
Kerstin Eriksson, Elice Kax och Stina Lundkvist är de tre så kallade lotsar som inom kort kommer att börja ringa Avestas företagare för att fråga hur det går i coronatider.

Frågorna som ställs handlar givetvis om effekterna av corona och om företagens behov av de stöd som finns tillgängliga på regional och nationell nivå. Det kan handla om allt från kompetens, behov av omställning, hur man hittar nya kundgrupper och marknader eller bara rådgivning. Det här gäller såväl nyföretagare som små- och mellanstora företag. Lotsarna som du får prata med dig ska kunna vägleda dig vidare till den främjare som bäst kan hjälpa eller råda just dig. Projektet pågår till sista december 2022.

I Avesta kommer frågorna att ställas - oftast per telefon - av näringslivsutvecklarna Stina Lundkvist och Kerstin Eriksson. Även Elice Kax har knutits till projektet som styrs från regionen.

Vet du med dig att du gärna vill prata med någon av dem om de här frågorna redan nu, tag då kontakt med Tillväxt Avesta på mejl tillvaxt@avesta.se så ringer vi upp, eller så ringer du 0226 64 50 00 och begär att bli kopplad till Tillväxt.