Flytta hit och trivs

Tre tjejer cyklar i solskenet

Flytta hit och trivs är till för dig som är nyfiken på att bo i Avesta och vill få reda på mer om vad Avesta har att erbjuda. Eller dig som redan flyttat hit och vill bekanta dig med din nya hemstad.

Genom Flytta hit och trivs kan du bland annat få hjälp med kontakter avseende boende, barnomsorg, skola, fritids- och föreningsliv. Vi erbjuder också något vi kallar medflyttarservice, för att underlätta för medflyttande familjemedlemmar att hitta arbete. Vårt mål är att du och din familj ska få en bra start i er nya hemstad.

Har du frågor om Avesta? Har du nyligen flyttat hit och vill ha hjälp med något? Tveka inte att kontakta oss flyttahitochtrivs@avesta.se eller via 0226-645000 - vi vill gärna hjälpa till. Vi finns också på Facebook: Avesta - Flytta hit och trivs

Välkommen till Avesta!

.

  • Enkät till nyinflyttade i Avesta

    Nyinflyttad? Vi vill gärna veta hur din första tid i Avesta har varit. Svara på vår enkät för nyinflyttade och hjälp oss att bli ännu bättre på att välkomna nya Avestabor.
    Gå till enkäten
  • Lediga jobb i Avesta kommun

    Växande befolkning och stora pensionsavgångar gör att vi kommer att behöva många nya medarbetare framöver, inte minst inom skola och omsorg. Här listar vi alla lediga jobb.
    Visa lediga jobb
Granskad den 15 april 2016

Ansvarig nämnd/styrelse

Kalender - På gång i Avesta